login
| EN

Novo študijsko leto pričenjamo športno in družabno s ŠtartUP dogodkom, ki se bo odvil jutri, 8. 10. 2022, od 9.00 dalje, v novem Obmorskem parku Žusterna. 

Pred nami je dan poln športnih aktivnosti, spoznavanja in prepletanja novih vezi med študenti, predstavitve društev iz lokalnega okolja in aktivnosti, ki so jih pripravile naše fakultete.

KAJ SE BO DOGAJALO?

​​​​> Fakultete, inštitut in vsi centri Univerze na Primorskem bodo poskrbeli za zanimive, poučne in predvsem informativne aktivnosti ter predstavile možnosti vključevanja v univerzitetne (obštudijske) dejavnosti.

> Predstavitve aktivnosti več kot 30 lokalnih društev in organizacij, z nami bodo ŠOUP - Študentska organizacija Univerze na Primorskem, STUDO - Aplikacija za študij, Društvo PiNa, ESN Primorska CS, Združenje Europa Donna, Lokostrelski klub Ankaran, Rdeči križ Slovenije, JazzObala, Svetovalni center Istre, Zveza Sonček, Salto, Pihalni orkester Koper, Šahovski klub Val Koper, Zavod Vitazen, Luxfit, Ljudska Univerza Koper, Radio Capris, KŠOP - Klub študentov Občine Piran in Društvo za nenasilno komunikacijo.
 


 

SREČELOV UP

Zbrati morate vsaj 25 žigov na točkah, da lahko sodelujete v bogatem srečelovu, ki so vam ga omogočili: 


 

Zabavne športne aktivnosti v organizaciji ŠPORTUP 

Radio Capris bo poskrbel za odličen glasbeni program

URNIK dogodka

  • 9.00-11.00     Registracija na dogodek – prejeli boste zapestnicokartonček z aktivnostmi in majico UP
  • 10.00             Uradni začetek prireditve z nagovorom prof. dr. Klavdije Kutnar, rektorice Univerze na Primorskem
  • 10.00-13.00  Športno-družabne aktivnosti v organizaciji ŠportUP, aktivnosti na točkah fakultetah UP in drugih društev/organizacij za SREČELOV UP
  • 13.00             Kosilo & kava (Sponzor kavnega kotička: Segafredo Zanetti)
  • 14.00-17.00  Športno-družabne aktivnosti ŠportUP, aktivnosti na točkah članic UP in drugih društev/organizacij za SREČELOV UP.

NAVODILA in NAPOTKI

  • Na prizorišču bosta postavljena pitnika Rižanskega vodovoda, zato s seboj prinesite bidon oz. flaško za hidracijo.
  • Za vse sodelujoče bo organizirano kosilo, vendar vas zaradi želje po trajnejšemu ravnanju do okolja (»zero waste«) spodbujamo, da s seboj prinesete pribor in globlji krožnik ali posodico.
  • Lokacija dogodka tudi letos omogoča neizmerne možnosti poležavanja na sončku, zato imejte v nahrbtniku tudi kopalno brisačo ali piknik odejo.
  • Ob registraciji boste prejeli kartonček, s katerim boste lahko na različnih predstavitvenih točkah zbirali žige. Vsak študent bo za napolnjen kartonček sodeloval v srečelovu z bogatimi nagradami. Vabimo vas k aktivnem zbiranju in sodelovanju točk!. Na prizorišče ni dovoljen vnos alkohola in drugih nedovoljenih substanc. Kršitelje bo obravnavala varnostna služba.
  • Vsi udeleženci smo soodgovorni za red in čistočo na prizorišču, zato vas naprošamo, da smeti odlagate na za to namenjena mesta.

AVTOBUSNI PREVOZ

Za študente smo organizirali avtobusni prevoz, ki bo vozil na relaciji Portorož-Izola-Žusterna (in obratno). 

Zaradi velikega zanimanja za avtobusni prevoz, naprošamo vse prijavljenje, da se držite točnega razporeda ur in navodil, sicer vam prevoza ne moremo zagotoviti, saj vas avtobus ne bo čakal. Na postaji bodite vsaj 15 minut pred odhodom!

Odhodi avtobusov na dogodek:

  • 9.00 – PORTOROŽ (avtobusna postaja pred UP FTŠ Turistica*mesta so zapolnjena!
  • 9.30 – IZOLA (avtobusna postaja v centru Izole (pri Pošti Slovenije)

Odhodi avtobusov po dogodku:

  • 17.00 – Avtobusna postaja Žusterna za IZOLO
  • 17.30 – Avtobusna postaja Žusterna za PORTOROŽ

V kolikor ste prijavljeni na avtobus in ga ne boste potrebovali, nam to prosimo čimprej javite na 031 713 527 s pripisom imena in priimka, e-pošte ter vstopne in izstopne postaje. Prav tako se oglasite vsi tisti, ki se na prevoz še niste prijavili, pa bi si želeli.


PRIJAVE SO ODPRTE ŠE DANES, 7. 10. 2022, DO 21. URE. 

PRIJAVA s klikom na povezavo >>  PRIJAVNICA

Spodaj si oglejte še napovednik dogodka. Kako smo se imeli preteklo leto, si oglejte tukaj.

Se vidimo v soboto v Obmorskem parku Žusterna!

>> UPORABNE INFORMACIJE ZA USPEŠEN ŠTUDIJ <<

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti