login
| EN

Univerza na Primorskem (UP) je 15. maja 2024 objavila razpis za doktorsko mesto na področju Analize kompleksnega omrežja. Kandidat se bo zaposlil na Inštitutu Andrej Marušič (UP IAM) v skupini za Računalništvo in informatiko in postal doktorand Univerze na Primorskem, v okviru doktorskega študijskega programa Računalništvo in informatika na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (UP FAMNIT).

Delovno razmerje bo sklenjeno s polnim delovnim časom, 40 ur na teden (100 %), za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja, s 3 mesečno poskusno dobo, predviden začetek dela s 1. 10. 2024.

Kandidatke oziroma kandidati naj pošljejo pisne ponudbe, ki vsebujejo:

  • življenjepis (vključno s kratkimi opisi vseh prejšnjih izobraževanj, kvalifikacij in raziskovalnih ali delovnih izkušenj),
  • motivacijsko pismo za to doktorsko pozicijo (največ ena stran A4),
  • povezava do Github/Gitlab profila,
  • seznam objav (če obstaja).

V zadevi vaše prijave napišite PhD Complex Network Analysis. Prijava in vse priloge naj bodo v angleščini in v PDF formatu. Poslati na e-naslov: vanessa.pobega@famnit.upr.siZa informacije o vsebini raziskovalnih tem se obrnite na doc. dr. Aleksandar Tošić na e-naslov: aleksandar.tosic@upr.si.


Prijava na razpis je podaljšana do 1. julija 2024.

Celoten tekst razpisa.


Univerza na Primorskem si pridržuje pravico, da iz utemeljenih razlogov podaljša prijavni rok in upošteva prijave kandidatov, ki v prijavnem roku niso oddali prijave.

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti