login
| EN

Z oktobrom svoje novo študijsko leto pričenja tudi več kot 6.000 študentov Univerze na Primorskem. Kot vsako leto jim bomo tudi letos pripravili dobrodošlico s športno-družabnim dogodkom, ki bo potekal v soboto, 8. oktobra med 9. in 17. uro v Obmorskem parku Žusterna.

Ker si žeimo, da bi svoje aktivnosti predstavila tudi različna društva, ustanove, organizacije in podjetja, vas vabimo, da z različnimi predstavitvami in dejavnostmi sodelujete tudi vi. Pričakujemo med 200 in 300 študentov ter naključne mimoidoče, saj bo park ostal odprt ves čas trajanja prireditve, radi pa bi, da v svoje predstavitve aktivno vključite študente in prisotne na dogodku. Različne vodene vadbe, simulacije, plesne minute, miselne igre, učne ure in podobno so več kot dobrodošle. Z vami bomo našli primeren prostor in termin (stojnic ne bo), da bomo lahko skupaj obogatili ponudbo dogodka ter hkrati razširili glas med študenti. Pripravljen bo tudi zbirni kartonček, na katerega bodo študentje zbirali štempiljke po različnih postajah in aktivnostih ter nato prejeli darilo pokroviteljev (v kolikor imate kaj promocijskega materiala, vas lahko vključimo v nabor), s čimer bo obisk zagotovljen.

Prijave zbiramo do 23. septembra, svoj prostor na dogodku pa si zagotovite z izvedbo donacije humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica v višini najmanj 10€ (5€ za humanitarna društva). Donacije se v primeru neprisotnosti ali odpovedi zaradi slabega vremena ne vrača.

Podatki za nakazilo: Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, TRR: SI56 0400 1004 7069 045. Potrdilo o nakazilu pošljite na mail naslov: szk@upr.si.

Stopite v kontakt z nami, vključili vas bomo v program in promocijo prireditve. Za več informacij smo dosegljivi na szk@upr.si ali 031/713 527.

DOPIS (.pdf, 281KB)

 

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti