login
| EN

Na UP IAM sta razpisani dve prosti delovni mesti H017004 RAZISKOVALEC za področje Psihologija na Slovenskem centru za raziskovanje samomora (SCSR).

Delovno razmerje bo sklenjeno s polnim časom, 40 ur na teden (100 %), za določen čas, s štiri mesečnim poskusnim delom, za obdobje enega leta, začetek dela v skladu z dogovorom. Kandidatke in kandidati lahko pisne ponudbe z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev (obvezno priložiti dokazilo o doseženi izobrazbi in povprečni oceni na 1. in 2. stopnji študija) pošljejo na e-naslov kadrovska.famnitiam@upr.si.

Rok prijave je 8. september 2022, do razpisa dostopate tukaj.


Društvo ACM, Association for Computing Machinery je osrednje in največje svetovno združenje strokovnjakov s področja računalništva in informatike. Med partnerji društva ACM Slovenija deluje tudi UP Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, v samo organizacijo društva pa so vključeni predavatelji in raziskovalci na UP Famnit in UP IAM.

Namen društva je spodbujati in prispevati k razvoju računalništva in informatike v Sloveniji in s tem podpirati strokovno rast svojih članov z zagotavljanjem priložnosti za vseživljenjsko učenje. ACM Slovenija je aktivno vključeno v organizacijo tekmovanj, s katerimi želijo povečati zanimanje za področje računalništva in informatike ter produkcijo izobraževalnih vsebin med učenci, dijaki in študenti.

Univerza na Primorskem je objavila razpis za izbor kandidatov za mlade raziskovalce, ki bodo v letu 2022 pričeli z usposabljanjem za pridobitev doktorata znanosti. Pet doktorskih študentov bo ob študiju raziskovalo z mentorji, ki so bili izbrani na javnem razpisu Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS (ARRS), in sicer na Inštitutu Andrej Marušič (UP IAM) in Fakulteti za vede o zdravju (UP FVZ).

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti